Следвайте Гласове в Щетите по енергийната инфраструктура на Украйна достигнаха безпрецедентно

...
Следвайте Гласове в Щетите по енергийната инфраструктура на Украйна достигнаха безпрецедентно
Коментари Харесай

Украйна: Щетите по енергийната инфраструктура на страната са безпрецедентни

Следвайте " Гласове " в 
Щетите по енергийната инфраструктура на Украйна доближиха невиждано равнище, това заяви Владимир Кудрицки, началник на управителния съвет на " Укренерго ".

" Равнището на вредите е невиждано. Ясно е, че много огромна част от оборудванията са развалени или унищожени. И тук не става дума единствено за подстанциите на " Укренерго ", а за електроцентрали - термични, водноелектрически и комбинирани. Пораженията са обилни и цялостното възобновяване на енергийната система ще отнеме месеци, в случай че не и години ", сподели той по телевизионния канал " ".
Според Кудрицки до момента са регистрирани обилни вреди по енергийните уреди, по-специално в Николаевска и Харковска област, както и в следените от Киев региони на Херсонска област.
Ръководителят на управителния съвет уточни, че теоретично страната може да бъде изправена пред цялостно спиране на електрозахранването, само че на процедура към този момент не вижда такава вероятност. 

Източник: ТАСС
 
 
 
02 Яну 2023102 Яну 20232902 Яну 20233502 Яну 20234201 Яну 202328701 Яну 20232651Коментаривий още гледайте вредите в украйна01 Яну 2023 19:26ч.
той елита се хванал за гушата, медиите още пишат по образец за спрян ток;
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ретранслатора01 Яну 2023 19:29ч.
" Да би спокойно седяло не би знамение видяло "!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Дядо Канелко01 Яну 2023 19:33ч.
Много време им трябваше да признаят очевидното. Сега към този момент няма доста място за лавиране.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Пешо01 Яну 2023 20:58ч.
Украйна е...тъмнина и мраз. Дали ще го признават или не, не трансформира обстоятелството.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати отлично, щом е така01 Яну 2023 19:37ч.
Това е страхотна вест! За похлупак ще изтъквам урсула лайнянен: да мрат до посления усраинец!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати минаващ01 Яну 2023 19:50ч.
Когато преди към половин година Украйна стартира систематически да обстрелва жилищните региони Известният рускоязичен коментатор, и в това време Генерал от Израелската войска Яков Кедми даде елементарна рецепта прилагана от Израел против войнстващите араби от Палестина, които непрестанно обстрнелваха точно ЖИЛИЩНИ региони на Израел- Като обстрелват ЩЕ БЪДАТ ОБСТРЕЛВАНИ! Руската офанзира против енергетичната инфраструктура стартира всеобщо да се развира след диверсионното взривяване на Кримския мост. В момента Украинската войска изстрелва повече американски муниции против здания в Донецк, от колкото против военни хранилища и центрове на воюващата против тях съветска войска. И до момента в който продължава тази терористична процедура – Уuраина ще бъде УНИЩОЖАВАНА стопански от Руската войска – там към момента има задоволително остаряло оръжие за утилизиране. Воя на Запада против сякаш провалянето на цивилни обекти (и тук там някоя инцидентна жертва) е АБСОЛЮТНО НЕОСНОВАТЕЛЕН на фона на НАТОвската експанзия против Сърбия през 1999г - Colateral damages Така или ичане точно американската военна научна мисъл дефинира унищожаването на енергетиката и транспортната инфраструктура като НАЙ-ХУМАННА война против съперник... А това, което към този момент почва да излиза по малко –е изявлението на яркия русофор ген. Бен Ходжес, който споделя, че Америка навлиза около Украина във ВТОРА ВИЕНТНАМСКА ВОЙНА! Таман през първата Виетнамска война Съединени американски щати се сгромоляса стопански, а сега към този момент имаме годишно СГРОМОЛЯСВАНЕ от 20% на англоамериканската Борса, която няма по какъв начин да се замести с просто отпечатване на доларови хартийки...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Хайдукът Софиянски01 Яну 2023 19:52ч.
За цвете на годината в Русия избраха „ Здравец-2 “ … https://colonelcassad.livejournal.com/8070563.html
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Бай Иван01 Яну 2023 19:53ч.
Това би трябвало да радва укрите, тъй като десъветизацията на Украйна върви с цялостна мощ! Нали това искаха-десъветизация, НАТО и Европейски Съюз!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати паф01 Яну 2023 20:03ч.
измислената украйна просто си отива - въпрос на време!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати На остаряла коза яре01 Яну 2023 20:13ч.
Не ме интересува нацистката сган.Гледал съм в директни излъчвания по какъв начин падат снаряди в Донбас. В градът.На 22 и 23 отново ги гледах.Снаряди от " Град " паднаха до едно учебно заведение, убиха учителки,от дрон се стреляше по публицисти.Имам фотоси в телефона снимани от ТВ по какъв начин се веят нацистки флагове от уСраинска страна. Но за това европедерастката колониална ТВ не демонстрира (пише преса).А алеята на ангелите?Майната им на урките!А в домовете на последователите на укронацистите е обикновено да има книги за нацизма от 2 международна.А интересуват ли се европедерастката сган какви пропагандни материали и книжки има в детските градини и учебните заведения на регионите заети от урките? Търсете и ще видите.Мръсна нацистка сган. 1000000 да избият ще е добре.Предайте това на посланика на нацистите в колонията.Много има за трепане и в самата колония-наследници на превратаджиите от 1925-45 и ония дето рязаха глави на партизани. Фашизма е жив в насраната колония.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Хай Буй01 Яну 2023 21:19ч.
Само апелирам за едно конкретизиране да направиш, по какъв начин се стреляше по публицисти от дрон. Кой стреляше, по кое време и къде. Дай линк. А Коцето сподели да не се пишат явни нелепости, да знаеш.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Стига бе, туй ще да е фалшив!01 Яну 2023 20:19ч.
Зеленски сподели още март месец, че съветските ракети са свършили. Аз му имам вяра, щото той демократ, бранител и горделивост на демокрацията!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Не Зеленски -02 Яну 2023 3:29ч.
Първи го рече на 6 март " наш " Ристю ГрозеН от белингкятовете.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Слама Украине!01 Яну 2023 20:20ч.
Това е фалшив вест, хибридна путинска дезинформация! ВСУ смъква 110 % от ръждивите съветски ракети! А в действителност, те рушняците към този момент свършиха ракетите, нямат повече! Откъде тогава се е разрушила енергийната система на Украина? Фотошоп, хлопцы! Троловете на Хуйло са го нарисували това... га га га!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Пак ще ни " цедят " 01 Яну 2023 20:23ч.
Да дарим оръжие и каквото им поръчат от Амбасадата.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Един е изходът - хунтата долу, и блатя завинаги с единствените, които са ваши братя - руснаците01 Яну 2023 20:33ч.
На някогашната УССР се оказва помощ ускорено в това, от което те самите не би следвало да се гнусят - декомунизацията. Нравица не нравица, терпи моя хубавица.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone01 Яну 2023 20:44ч.
" Щетите по енергийната инфраструктура на страната са невиждани ". Абе вий се радвайте, щото руснаците сфършиха ракетите още през март. Ами, в случай че не бяха ги сфършили?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Западът е на път да реализира нещо немислимо!01 Яну 2023 20:48ч.
Накарах Путин, този договорняковец и западняковец, да се отръска от западнищината си! Да разбере и схване, че " партнерите " в действителност Гражданско отделение ИСКАТ - него, и хората му в Кремъл, ОКОВАНИ в кафези в Хага! Като безвкусен мечки! А чудовището Дел Понте да им чете присъди... И Русия под окупация. И съветските нуклеарни сили под надзор на НАТО. И всички останали " екстри " на демократизацията...И на Путин взе да му просветва че работата този път е дебела! И че няма място за договорняк! И че би трябвало да се взема в ръце, и цялата Русия тоже! Върви пробуждане в Русия и " запрягане на конете ". После знаем какво следва...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Върви " запрягане на конете " 01 Яну 2023 23:32ч.
Бавно запрягат, само че бързо идват!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати рукола Z01 Яну 2023 21:03ч.
Като си играеш с тока, може и гръм да те удари...
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР